Wednesday, March 30, 2011

Crazy Amigo Challange: Favoriete stempel

De laatste tijd kom ik er niet aan toe om lekker te spelen. Dus nu ik even een momentje kon pakken, heb ik het er van genomen. De challenge van Crazy Amigo's kwam goed van pas, kies je favoriete stempel. Al was dat best een opgave, heb ik toch voor Heart Throb van Stampotique gekozen. Hij was mijn eerste ;-) So I made him King for a day.

Voor deze tag heb ik Distress Ink Pad Dusty Concord gebruikt en stempels van Stampotique en Tim Holtz (mijn andere grote liefde hihihi).

Tuesday, March 15, 2011

Crazy Amigo Challange: Sprookjes

Deze dinsdag is het thema bij de Crazy Amigo's sprookjes. En ik ben dit keer er optijd bij ;-) Lekker bezig geweest en deze twee tags gemaakt. Ik koos voor Alice in Wonderland, gaf me een excuus om de geweldige plaatjes van Octopode te gebruiken.



Voor de linker tag heb ik Distress Ink Pad Walnut Stain, Glimmer Mist Candy Apple Red en een Tim Holtz stempel gebruikt. Voor de rechter tag heb ik Distress Ink Pad Spicy Marmalade, Ranger Color Washes Sailboot Blu en Sunset Orange en ook Tim Holtz Stempels gebruikt. En zoals al gezegd zijn de plaatjes van Octopode.

Sunday, March 13, 2011

Crazy Amigo Challange: Knopen & Kant

Elke dinsdag zetten de Crazy Amigo's een thema op hun website neer om mensen te inspireren iets te maken.
Deze week was de challenge Knopen & Kant. Dit heb ik ervan gemaakt.



Ik heb voor deze tag Distress Ink Pads Antique Linen en Peeled Paint, WMK Tiffany Lace, Tim Holtz stempels en een Petaloo Floral Velvet & Lace bloem gebruikt.

Tuesday, March 8, 2011

Kathryn Wheel

Toen ik hoorde dat er van Kathryn Wheel een tutorial in het tijdschrift Craft Stamper stond, heb ik deze natuurlijk meteen aangeschaft. Ik vind haar style gewoon geweldig. Al vond ik de uitleg van de verflaag wat weinig, toch heb ik dit er nog van weten te maken.


Voor de linkerpagina heb ik Ranger Paint Dabbers Watermelon en Citrus, Glimmermist Juniper Wine en Olive gebruikt. De vogels zijn van Lisa's Altered Art. Voor de rechterpagina heb ik Ranger Paint Dabbers Pool en Citrus, en Ranger Color Wash Stream en Lettuce gebruikt. De stempel is van Stampotique.

Wednesday, March 2, 2011

Spelen

Heerlijk een dagje spelen met mijn nieuwe speeltjes :-D




Gisteren mijn bestelling binnen gehad met de Ranger Color Washes. Eigenlijk wilde ik liever de Dylusions Spray Inks, die kleuren zijn gewoon jammie. Maar ik had geen zin in hoge verzendkosten, omdat ze uit de UK moeten komen namelijk. Heb in ieder geval nog geen winkel in NL gevonden die ze ook verkoopt helaas. 
Ik ben ook begonnen met een Altered Book. Aangezien de eerste laag van bijna al mijn pagina's bestaat uit boekpagina's, dacht ik dat een Altered Book misschien wel makkelijk zou zijn ;-)
Bij mijn bestelling zaten ook de foamstempels van Claudine Hellmuth, leuk, leuk, leuk... daar word ik echt blij van :-D


Calendar Challenge March

Je bent nooit te oud om te leren ;-) Eindelijk staan de kalender vierkantjes goed.
Ik heb voor deze pagina een kruiswoordpuzzel (helaas niet te zien op de foto), gesso, Ranger Paint Dabbers Citrus en Lettuce, Ranger Color Washes Lettuce en Sunset Orange, Distress Ink Spices Marmalade en Black Soot gebruikt. De stempels zijn van Stampotique en Eline.

Tuesday, March 1, 2011

Calendar Challenge February Finished

Ook februari is helemaal ingevuld en klaar.
Ik moet echt elke dag even schrijven wat ik gedaan heb, want achteraf kan ik het me allemaal moeilijk herinneren. Of gewoon een dag vol met werken en rennen, niet echt het vermelden waard.
Morgen lekker beginnen met maart :-)


Kruidvat

Kruidvat heeft een heleboel spullen in de aanbieding voor kaarten maken of scrappen, klik voor de digitale folder. Zeker het kijken waard.